Sagolika stugor från Värmland

 

Smidig byggprocess med personligt engagemang

10 augusti, 2016

Regn, rusk och rendering


Kategori:Årjängsstugan 
Skrivet av: Josefin, 10 augusti, 2016

Tre "R" präglar dagen idag. Regnet och rusket håller sig som tur är på utsidan fönstret men renderingen står jag för inne på mitt lilla hemmakontor.

De sista trådarna till nya hemsidan för Årjängsvillan ska knytas ihop och det går sakta men säkert framåt. En lång härlig sommarledighet har gjort att det har blivit lite senare än vad det var tänkt med att få klart allt men hellre att det blir ett bra resultat än något halvdant som inte alls visar våra vackra villor på rätt sätt. För vackra värmländska villor blir det 

Jag har fortfarande kontoret på hemmaplan men Fredrik har dragit igång den här veckan med jobb igen. Nästa vecka är hela personalstyrkan på plats igen och semestern slut för den här gången. Det ser ut som det blir en bra höst med flera stugbyggen som ska igång. Mer om det längre fram.

Nu ska jag fortsätta arbeta på med våra villor.

Jag ville egentligen bara säga hej och jag hoppas att du har haft en bra sommar som har bjudit på precis det du önskade. Nu får vi blicka framåt och glädjas åt en förhoppningsvis underbar höst med svampplockning, vackra färger, klara solskensdagar och ruskmys inne med levande ljus och värme.

Sköt om dig!

/Josefin