Sagolika stugor från Värmland

 

Smidig byggprocess med personligt engagemang

13 september, 2016

Bråda dagar i sommarvärme


Kategori:Årjängsstugan 
Skrivet av: Josefin, 13 september, 2016

Så blev det september och ännu en månad har passerat.

Läste precis någonstans att vi står inför förändringarnas årstid och det är verkligen sant. Naturen förbereder sig för vila och samlar in all sommarens energi. Fast här är det i och för sig fortfarande härlig sommarvärme och strålande solsken så ännu ett tag dröjer nog den riktigt hösten.

Här hos oss på Årjängsstugan är september och hösten inte direkt en tid som präglas av vila utan det är intensivt just nu. Men väldigt roligt på samma gång.

Fredrik har varit i USA i två veckor och kommer hem imorgon så jag har fått ha kontoret för mig själv. Det har gått över förväntan tack vare en bra planering före han åkte. Vår underbara personal sköter sig i stort sett själva och vet vad de ska göra så jag har inte behövt tänka så mycket på det.

De sista veckorna har jag och Mathias på Aztek fortsatt att knyta ihop alla trådar kring den nya hemsidan för Årjängsvillan och äntligen känns det som att det börjar närma sig en release. Jag kommer att lägga ut här på sidan när den är ute för allmänt beskådande 

Flera olika lite större projekt har vi också börjat att förbereda och två nya Trolletstugor är redo för att dras igång med. I snickeriet körs det just nu fram stommen till en redskapsbod på 18 kvm som en kund beställt tillsammans med en 6 kvm stor bastu. 

Nu ska jag se till att göra i ordning byggpärmar med all info till snickarna för de två Trolletstugorna så att allt är färdigt när det är dags för byggstart.

Ha det fint och njut!

/Josefin

P.S Vet du inte vad du ska hitta på i helgen så är det dags för den årliga Årjängsmarknaden. Passa på att ta en sväng till Årjäng och se på folkvimlet, handla av knallarna, åka karuseller och ha roligt! Vi kanske ses?!