Sagolika stugor från Värmland

 

Smidig byggprocess med personligt engagemang

7 oktober, 2016

Nya hemsidan färdig


Skrivet av: Josefin, 7 oktober, 2016

Så ligger den äntligen ute efter många timmars arbete och funderingar: vår nya hemsida www.arjangsvillan.se

Resultatet blev precis så bra som jag innerst inne visste och ville att det skulle bli (fast vägen dit kändes ganska så lång emellanåt...). Har du någon gång tänkt på hur mycket arbete det ligger bakom t.ex. en hemsida? Det ska formuleras idéer och tankar om vad man vill lyfta fram och på vilket sätt, skrivas texter, tas fram bildmaterial, programmeras, testas och mer därtill. Sen ska det anpassas så att det håller för att besöka sidan både via dator, platta och mobiltelefon.

Det är då som jag är extra glad över att ha människor som är proffs på det de gör vid min sida. Mathias och Kerstin på Aztek Design har gjort ett fantastiskt fint jobb ännu en gång och Jessika Stockesjö på Stockesjö foto har tagit helt magiskt vackra fotografier som lyfter hemsidan. Mycket arbete har det varit men åh vad roligt, inspirerande och utvecklande 

Vi hoppas verkligen att ni kommer tycka om det ni ser. En liten förhandstitt på vad ni hittar om ni surfar in på sidan ser ni här nedanför.

 

 

 

 

 

 

Ha nu en riktigt riktigt fin helg. Jag ska "bara" vara hemma och ute och njuta av höstsolen som jag håller tummarna för dröjer sig kvar ett tag till.

Vi hörs!

/Josefin