Sagolika stugor från Värmland

 

Smidig byggprocess med personligt engagemang

14 november, 2016

Sommar-vinter-höst


Kategori:Årjängsstugan 
Skrivet av: Josefin, 14 november, 2016

Sen sist vi hördes har oktober hunnit bli till november och det är som att sommaren som inte riktigt ville släppa taget till slut gav vika och då blev det genast vinter med gnistrande frost och ett mjukt snötäcke. Hösten glömdes som bort men idag är det en klassisk novemberdag med gråmulen himmel och fuktig luft så ordningen är återställd. Kanske det behövs några sådana här dagar för att lite extra uppskatta solskenet när det kommer tillbaka?

Vi jobbar på med våra projekt och nya tillkommer så det är precis som det ska vara och som vi vill ha det

Våra två Trollet-stugor har fått på tak och grunden för den första "Villa Vänern" på Tynäs, Hammarö, är på gång. Som vanligt finns det mera om det på våra Facebooksidor www.facebook.se/arjangsstugan resp. www.facebook.se/arjangsvillan

Jag och Fredrik fick även äran att för några veckor sedan besöka Svanskog och Trollet där som vi lämnade över före sommaren. Det är alltid lika trevligt att få träffa våra kunder igen och se resultatet när ett hus blivit till ett hem. Ett bildreportage därifrån kommer längre fram.

Den här veckan kommer Fredrik fortsätta jobba på med markarbetena på Tynäs och jag har en del ekonomijobb att ta tag i. På torsdag är det dags för en Företagsdag som anordnas av Årjängs Kommun. Där ska det bl.a. diskuteras byggande och behovet av nya bostäder i kommunen. Det blir intressant att ta del av.

Ha en fin vecka!

/Josefin