Sagolika stugor från Värmland

 

Smidig byggprocess med personligt engagemang

27 januari, 2017

Troll med traditionella färger


Kategori:Trollet 
Skrivet av: Josefin, 27 januari, 2017

Vad passar bättre än att infria löften så här i början av ett nytt år? I det första inlägget för i år så passar jag därför på att infria löftet från det senaste blogginlägget om lite bilder från den färdiga Trollet-stugan i Svanskog. En liten Tomte håller det röda Trollet sällskap i den fina gläntan med utsikt över sjön och det kommer helt säkert tillbringas många lyckliga dagar på platsen.

 

Det här nya året har börjat på ungefär samma sätt som det förra slutade: med flera pågående projekt och nya på gång. Tyvärr har vi tvingats säga nej till en del långväga förfrågningar vilket är lika tråkigt varje gång men vi hoppas verkligen att alla byggdrömmar kan uppfyllas ändå.

Det var väldigt roligt och inspirerande att utveckla vår villaserie Årjängsvillan under 2016 men i år har vi tänkt att försöka fokusera lite mer även på Årjängsstugan och ta fram några nya stugmodeller. Så håll utkik framöver för det kommer att dyka upp lite nytt här på sidan. Känner du att det är något speciellt som du saknar så får du gärna höra av dig med önskemål.

Vi hörs!

/Josefin