Kunden i centrum

Vår policy är att alltid sätta kunden i centrum och att arbeta för att våra kunder ska känna sig trygga med vårt arbete. Vi håller alltid vad vi avtalat och ser det som en självklarhet att komma på uppgjorda tider. För de kunder som så önskar erbjuder vi även totalentreprenad, allt för att det ska vara så enkelt som möjligt att anlita hantverkare.

Följ vårt arbete på nätet

Det är viktigt för oss att du känner att du har möjlighet att delta i byggnationen av din drömstuga även om du bor långt från byggplatsen. Vi erbjuder dig att ta del av hur din stuga växer fram genom bl.a. olika sociala medier. Vi uppdaterar med nya bilder när bygget utvecklas så att du enkelt kan följa vårt arbete.

Vision - Affärsidé

“Att erbjuda nyckelfärdiga kvalitetsstugor där kunden ges möjlighet att tillsammans med Årjängsstugan forma sina drömmars boende.”

Lokal miljövård

För oss är det viktigt att vårda och ta hand om det lokala och vi försöker att i mesta möjliga mån använda oss av lokala producenter för att bl.a. minska transporter vilket är i linje med vår miljöpolicy och våra tankar kring att värna om både den lokala naturen och den globala miljön.

Vi har ett nära samarbete med andra lokala företag där alla har sina specialkompetenser och verksamhetsområden.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några
frågor eller önskar offert!

Årjängsstugan är en del av aktiebolaget JFJ Bygg AB (i folkmun kallat FJ Bygg) och hör hemma i Årjängs kommun i västra Värmland. Vi åtar oss byggnationsuppdrag på platser som ligger inom en räckvidd av 20 mil från Årjäng.

I tillägg till stugtillverkningen med Årjängsstugan så utför vi byggservice mot privat och offentlig sektor samt erbjuder värmländska kvalitetsvillor under namnet Årjängsvillan. Aktiebolaget är ett familjeägt bolag som drivs av Fredrik och Josefin Johansson.