Stuga Bergsrået

En loftstuga som kan ses lite som en sammansmältning av Trollet och Jätten.

Årjängsstugan Bergsrået

Entrédörren leder dig in i hallen där du direkt till höger hittar trappan som leder upp till loftet med gott om plats för extra sängar. Badrummet ligger rakt fram när du kommer in i stugan och där finns även plats för tvättmaskin. Till vänster har du två sovrum, ett lite mindre och ett större. Från det stora sovrummet kan du ta dig direkt ut på verandan utanför som löper längs med hela långsidan.

 

Kök och vardagsrum ligger tillsammans till höger om hallen. Ryggåstaket i den delen av huset skapar rymd och släpper in ljus. Uppifrån loftet kan du blicka ner på gemensamhetsutrymmet och det knyter ihop nedervåning och övervåning på ett fint sätt och öppnar upp för umgänge.

 

En altandörr leder ut till verandan och den del som är under tak. Om man vill så går det perfekt att glasa in den här delen och få ett uterum antingen för året-runtbruk eller för att förlänga utesäsongen. Det går också bra att sätta in större glaspartier i vardagsrummet om man vill kunna öppna upp mer mot verandan och omgivningarna.

 

Du hittar även ett förråd/teknikrum i anslutning till entrén där du har plats för förvaring.

 

Boyta bottenvåning 62 m² och övre plan 28m².

 

Fakta om Stuga Bergsrået

Prata med oss om din husdröm

Hittar du inte exakt det du vill ha eller har frågor? Ta gärna kontakt med mig, Josefin.

Rulla till toppen