Om oss

Årjängsvillan / Årjängsstugan är ett familjeägt bolag som drivs av Fredrik och Josefin Johansson. Vi har bedrivit egen byggservice i snart tjugo år och har idag 14 utbildade snickare anställda.

Vad gör vi?

Vårt företag JFJ Bygg AB håller på med all slags byggservice både mot privatmarknaden och den offentliga sektorn. I tillägg till vanlig byggservice så har vi även byggt upp en egen hustillverkning och hjälper till med ritningsarbeten.

Vi hör hemma i Årjängs kommun i västra Värmland och åtar oss byggnationsuppdrag på platser som ligger inom en räckvidd av ungefär 20 mil från Årjäng.

Vår drivkraft

Det gemensamma intresset och passionen för hus och hem som Fredrik och Josefin delar ledde år 2009 fram till en serie med timmerstugor under namnet Årjängsstugan. Sju år senare utvecklades konceptet vidare till att även omfatta en villaserie med namnet Årjängsvillan.

Vi vill dela med oss av vår kunskap, vårt engagemang och våra idéer kring byggande av hus. Det gör vi genom att erbjuda marknaden personliga nyckelfärdiga kvalitetshus av varierande storlekar som andas luft, rymd och ljus.

Josefin ritar – Fredrik bygger

En stor fördel som du kommer upptäcka om du väljer att köpa ett hus av oss är det personliga engagemanget och närheten i kontakten. Du har hela tiden kontakt med samma personer och vi finns med på hela resan mot ett färdigt drömhem. För oss är det viktigt att ditt framtida hem blir precis som du har tänkt dig. Vi vet hur betydelsefullt och stort det är att bygga ett nytt hus.

Tillsammans med dig arbetar vi som ett team med att ta fram och utforma ditt hus. Det är Josefin som designar och ritar upp din villa eller stuga i vårt CAD-program. Fredrik finns hela tiden med och bidrar med sin byggtekniska kompetens och vet hur man går från ritning till verklighet.

I ritprogrammet kan du få en rundtur i 3D så du enklare får en uppfattning om hur det färdiga resultatet kommer att bli.

Varför välja oss?

Vi är med dig hela vägen

Vår största styrka är att vi finns med genom hela byggprocessen och det är våra egna anställda snickare som bygger våra hus. Således får du som kund en enorm trygghet som saknas hos många andra leverantörer genom att du bara behöver ha kontakt med ett enda företag för att kunna bygga ditt drömhem.

Risken för att saker ska falla mellan stolarna minimeras. Vidare uppstår det inte heller några frågetecken kring vems ansvaret är för olika saker under och efter byggprocessen. Kort sagt så har vi helt enkelt koll på läget hela tiden!

Oändliga möjligheter

Något annat som skiljer oss från många större hustillverkare är alla möjligheter som finns att utan en massa dyra extrakostnader förändra husen vi erbjuder. I och med att vi inte bygger våra hus på löpande band med fastställda fabriksmått så blir anpassningsmöjligheterna nästintill oändliga.

På så sätt kan vi skapa det personliga hus som just du drömmer om. Istället för att du ska behöva anpassa dina drömmar till ett standardhus så anpassar vi huset efter dig och dina drömmar.

Personligt bemötande

Först och främst så är du inte bara en i mängden för oss utan vi bygger ditt hus med hela vårt hjärta. Varje gång som någon väljer att anlita oss till att bygga sitt framtida hem känner vi oss hedrade och tacksamma. Vi vet själva hur betydelsefullt och stort det är att ge sig in i bygget av ett nytt hus. I själva verket är det kanske ett av de största projekten som man åtar sig i livet. Vi försöker verkligen se till att hela den resan blir så fantastisk och givande som den ska vara. Mest av allt ska det vara roligt och lustfyllt att bygga hus och forma sitt framtida hem.

Rulla till toppen