Hus i Branäs

Äventyrliga, trolska Värmland är som hämtat ur sagornas värld med sin rika natur, den generösa gemenskapen och den vänliga värmen och nu har du chansen att infria drömmen om en alldeles egen stuga i nordvärmländska Branäs.

Låt din stuga bli precis det du drömmer om

Det kan bli en plats att samla familj och vänner på, en bit bort från vardagens måsten men ändå så nära att det går att ta sig dit så ofta man vill, om än bara för ett par dagar eller en långhelg.

Branäs ligger 20 mil nordost om Oslo, 

5 timmar från Göteborg och drygt 8 timmar från Köpenhamn.

Hus & områdespresentation

Vårt tomtområde Ljunghyllan hittar du på bergssidan vid dalen i den ursprungliga delen av Branäs. Restaurang Spishyllan ligger ett stenkast uppåt vägen och du kan enkelt ta dig till och från Stora Amundsbacken från stugorna.

Området är uppdelat i sex stycken naturtomter där det ska byggas friliggande 1 ½- plansstugor av typen Vittran.

En fördel med att äga ett hus i Branäs är att det är enkelt att hyra ut de perioder man inte själv är där och på så sätt finansiera sitt fritidshus.

Kartöversikt Branäs

Stugan Vittran

Stuga Vittran erbjuder bl.a. gott om plats för att samlas framför en sprakande brasa i det kombinerade köket och vardagsrummet, en separat våning att kunna dra sig undan till och en bastu att värma upp sig i efter långa åk i backen. Dessutom finns det som grädde på moset möjlighet till många sovplatser och en egen skidbod för att förvara och valla skidor.

Skidåkning

Skidanläggningen har många gånger prisats med Stora barnsemesterpriset och år 2021 blev den även utnämnd som årets skidanläggning av SLAO. 

Mer än bara snö och pister

Området kring Branäs erbjuder så mycket mera än bara skidåkning så en stuga här bjuder in till oändliga möjligheter till upplevelser som förgyller livet tillsammans med nära och kära.

 

Den rika naturen är lika fängslande året om och det finns ett flertal naturreservat att besöka i närheten. Många väljer t.ex. att ta sig fram via cykel på Klarälvsleden som går förbi Branäs. Du hittar mycket mera information om vad som finns att upptäcka i vackra Värmland på Visit Värmlands hemsida.

Rulla till toppen