Stuga Vittran

Framtagen för att vara den ultimata fjällstugan med många sovplatser och vallabod.

Årjängsstugan Vittran

Gott om plats för att samlas framför en sprakande eld, en separat våning att kunna dra sig undan till och en bastu att värma upp sig i efter långa åk i backen. Dessutom som grädde på moset många sovplatser och en egen skidbod för att valla skidor.

Låter det lite för bra för att vara sant?

Inte alls; allt detta hittar du i ”Vittran” som är framtagen för att vara den ultimata fjällstugan.

 

Med två sovrum både nere och uppe samt extra möjligheter för sovplatser i allrummet på övervåningen så finns det sovmöjligheter för mer än 10 personer.

På övervåningen finns även ett mindre badrum med dusch och WC och det större badrummet med bastu hittar du i mitten av bottenvåningen.

 

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum på nedre plan ger plats för gemensamt umgänge och likaså allrummet på övervåningen med sitt vackra glasparti bjuder in till samvaro. Kaminen i det nedre vardagsrummet sprider värme och höjer mysfaktorn rejält.

 

Entréhallen har plats för torkskåp, garderober och hatt-/skohylla. Det är även i hallen som trappan upp till övervåningen är placerad.

 

Utanför vardagsrummet så finns det en liten veranda och över entrén löper ett tak som gör att du slipper snö ända in på ytterdörren. Vid sidan om entrén hittar du en skidbod med plats både för att valla skidor och för förvaring.

Fakta om Stuga Vittran

Prata med oss om din husdröm

Hittar du inte exakt det du vill ha eller har frågor? Ta gärna kontakt med mig, Josefin.

Rulla till toppen