Stuga Trollmor

Öppen planlösning i umgängesytorna skapar gott om utrymme för gemenskap både inne och ute.

Årjängsstugan Trollmor

Stuga Trollmors kanske största styrka är det generösa utrymmet för umgänge och gemenskap. Det ges i och med den öppna planlösningen i kök och vardagsrum som är förbundna med en väl tilltagen veranda delvis under tak.

 

Genom glaspartiet fram flödar ljuset in och ryggåstaket i vardagsrummet förstärker känslan av luft, ljus och rymd. Verandan som löper längs med hela sidan av huset utanför ansluter ytterligare en generös yta till umgängesområdet.

 

Från början är Stuga Trollmor framtagen med tanke på uthyrning vilket gör att det finns möjlighet till många sängplatser. De är fördelade på 3 mindre sovrum varav ett är något större och har anslutning till verandan via en fönsterdörr.

Det minsta sovrummet som ligger direkt vid entrén kan även göras om till tvättstuga om man inte vill ha tvättavdelningen i badrummet vilket är tanken på originalritningen. Förutom tvättmöjligheter så rymmer badrummet en dusch, handfat och toalett.

 

Ett förråd med separat utvändig ingång erbjuder förvaringsmöjligheter och skulle du föredra att ha tillgång till förrådet inifrån huset istället så går det enkelt att ändra.

Fakta om Stuga Trollmor

Prata med oss om din husdröm

Hittar du inte exakt det du vill ha eller har frågor? Ta gärna kontakt med mig, Josefin.

Rulla till toppen