Villa Silen

Smart planlösning, uteplatser i flera väderstreck & möjlighet till uthyrning

Årjängsvillan Villa Silen

Inspirationen till ”Villa Silen” kom när vi funderade på vad man skulle kunna göra åt bostadsbristen och problemet som finns för unga med att komma in på bostadsmarknaden.

 

Tänk om man kunde bygga en villa som redan från början är anpassad för att kunna hyra ut en del? Att dessutom kunna finansiera en del av sitt boende och byggkostnaden genom uthyrning känns som en riktig vinstlott.

 

Villa Silen rymmer således två separata boenden med egna ingångar och uteplatser.

I den största huvuddelen finns allt det du kan önska dig av en villa.

 

Huvudentrén leder dig in i en hall från vilken du når de båda sovrummen, badrummet och tvättstugan, som också har en egen ingång utifrån.

I badrummet finns plats för både dusch och badkar och en fönsterdörr gör att du kan ta dig direkt ut på uteplatsen om du vill.

 

Fortsätter du rakt fram i hallen så kommer du in i umgängesytorna som utgörs av kök och vardagsrum i förbindelse med den stora uteplatsen.

 

Ljusinläppet kommer från två håll i den generöst tilltagna umgängesdelen och de stora skjutbara glaspartierna mot uteplatsen suddar ut gränsen mellan inne och ute på ett fint sätt. Det bidrar till att huset känns större och den rikliga takhöjden tillsammans med de höga fönstren i den här delen förstärker den härliga känslan av ljus och rymd.

 

Köket har plats för allt du behöver och en köksö ger ökad bänkyta och kan även fungera som en mindre matplats i tillägg till det utrymme som finns för ett rejält matbord med sittplatser.

 

Det andra boendet når du via en egen entré på samma sida som huvuddelens grovingång. När du först kommer in i tvårums-lägenheten så kommer du in i entrén där det finns bra plats för förvaring.

 

Köket hittar du på vänster sida när du går vidare inåt i lägenheten och till höger ligger ett sovrum och ett badrum med plats för egen tvättmaskin. Längst in i lägenheten finns plats för matbord och en vardagsrumsdel med utgång till en egen liten uteplats.

Antal rum 4 + 2

Fakta om Villa Silen

Prata med oss om din husdröm

Hittar du inte exakt det du vill ha eller har frågor? Ta gärna kontakt med mig, Josefin.

Rulla till toppen