Villa Svalsjö

Ljusa rum, stor veranda & gott om bänkyta i kök

Årjängsvillan Villa Svalsjö

Villa Svalsjö är vår minsta villa som vi har tagit fram för att kunna erbjuda dig som vill bygga ett mindre hus en vacker funktionell villa som andas ljus och kvalitet rakt igenom.

 

Det är en mycket lättskött 1-plansvilla med en stor härlig veranda som sammanför inne och ute på ett underbart sätt.

 

En parytterdörr leder in till en rymlig hall som står i förbindelse med resten av huset. Ett naturligt flöde genom huset bildas via den öppna passagen från entrédörrar till fönsterpardörrarna i vardagsrummet.

 

Kök och vardagsrum är lagda i en öppen planlösning vilket skapar rymd och gott om utrymme för umgänge och samvaro. Köket erbjuder många förvaringsmöjligheter och stora arbetsytor och via fönsterdörren kommer du enkelt ut på den generösa verandan.

 

Ett större sovrum står också i direkt förbindelse med verandan via en likadan fönsterdörr som i köket. Det finns även ett mindre sovrum som ligger i direkt anslutning till hallen.

 

Badrummet rymmer dusch, handfat och WC och ligger vägg i vägg med en mindre tvättstuga. Tvättstugan fungerar även som en praktisk groventré för de gånger som du inte vill dra in smuts direkt i huset.

 

Vill du ha ett garage och förråd förbundet med huset så är det enkelt ordnat genom att förlänga taket.

Fakta om Villa Svalsjö

Prata med oss om din husdröm

Hittar du inte exakt det du vill ha eller har frågor? Ta gärna kontakt med mig, Josefin.

Rulla till toppen